Сепаратистські канали крутять пропагандистські ролики для 14 ОМБР
Волинь

Сепаратистські канали крутять пропагандистські ролики для 14 ОМБР

29 лютого 2016, 11:32
0
1
Сподобалось?
1

Нещодавно начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що на сьогодні 14 окрема механізована бригада є одним з найкращих з’єднань українського війська. Це відчувають на собі і вороги. Майже щодня у зоні відповідальності 14 ОМБР з Володимира-Волинського сепаратисти мають 2-3 «200-х» і немало поранених. У зв’язку з цим, повідомляє розвідка, у стані ворога проблеми. Прямо пропорційно зростанню кількості дезертирів з лав ополчення, зростає і кількість інформаторів на окупованих територіях. Кількість перебіжчиків, про які говорять в ЗМІ, в рази, а то й десятки разів більше насправді. Ці дані не оприлюднюють, бо люди погоджуються співпрацювати контррозвідці.

Як розповів волонтер Денис П’ятигорець, котрий опікується волинською бригадою, сепаратистське телебачення почало транслювати звернення до бійців 14 ОМБР. Зокрема із закликами добровільно здаватися.

«Сепари люто ненавидять 14-у і так само люто бояться. Наші, з одного боку, сміються, але з іншого щиро дивуються - чому досі на всій окупованій частині і на звільнених територіях транслюється тільки Сепар-ТВ», – написав він у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися