Голові Волиньради Ігорю Палиці не сподобалося як патрульна поліція оштрафувала його водія
Волинь

Голові Волиньради Ігорю Палиці не сподобалося як патрульна поліція оштрафувала його водія

11 березня 2016, 13:24
0
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця публічно покритикував роботу патрульної поліції Луцька. На позачерговій сесії він розповів, як оштрафували його водія. Патрульні прибули до приміщення облради за викликом. Тут, за словами Ігоря Палиці, під знаком стоянки для службового транспорту стояло його приватне авто, яким він користується на роботі, аби не витрачати кошти з бюджету на службове. Патрульні у положення входити не стали і виписали штраф.

Ігор Палиця зазначив, що не бачить проблеми у штрафі, бо «не має бути особливих, білих, сірих». Натомість його подивувало чому патрульні зацікавилися саме стоянкою біля адміністрації, мовляв хіба у місті бракує більших злочинів. Ігор Палиця припустив, що усе це робиться заради піару, бо на камери штрафувати відомих людей цікавіше, ніж боротися зі злочинністю. Також він звернувся до т. в. о. начальника ГУНП України у Волинській області Петра Шпиги, аби той поспілкувався з патрульними.

Управління патрульної служби Луцька офіційно прокоментувало висловлювання Ігоря Палиці. Відповідний коментар поширила прес-служба «копів».

«Патрульна поліція Луцька повідомляє, що «знака» «Службове авто» не існує в пункті 33.7 Правил дорожнього руху («Таблички до дорожніх знаків»). На місці паркування авто стоїть знак 3.34 – «Зупинка заборонена». Внизу справді є табличка «Крім службових авто», але такої таблички немає в ПДР, отже, вона недійсна. Крім того, наявність такої таблички ділить людей на «касти», визначаючи, кому можна паркуватись, а кому – ні», – йдеться у заяві.
Також у патрульній поліції Луцька підкреслили, що прибули на місце події за викликом, який надійшов на лінію «102», а не за власним бажанням. Крім того зазначається, що постанову за порушення вимог дорожніх знаків склали не лише на особистого водія Ігоря Палиці, а й на радника голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та на посадовця апарату обласної ради. Вони також поставили свої автівки в зоні дії знаку 3.34.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися