У Луцьку п’яна жінка заснула під лавкою на проспекті, а поруч лишила коляску з немовлям
Волинь

У Луцьку п’яна жінка заснула під лавкою на проспекті, а поруч лишила коляску з немовлям

14 березня 2016, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

Близько 5 години ранку 13 березня патрульні завітали за викликом на проспект Молоді. Небайдужі люди повідомили, що тут посеред вулиці у дворі поміж будинками під лавкою спить молода жінка, а поруч стоїть коляска з немовлям. На дворі було близько 0 градусів. Перехожі ж колихали дитину, яка спочатку плакала, а згодом втихомирилась. Патрульні розбудили жінку, вона була п’яна. Патрульним розповіла, що в колясці її син, якому 29 днів. Під коляскою була недопита пляшка горілки, деякі дитячі речі.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.
До місця події викликали швидку, яка доставила жінку з малям у дитячу лікарню. Оглянувши хлопчика, спеціалісти зазначили, що він здоровий. Врятувало те, що добре закутаний, тільки був дуже голодний. Забирати жінку з лікарні прийшов співмешканець жінки.

Після того, як дитину передали свекрусі, поліцейські доставили 25-річну жінку у наркодиспансер, де зафіксували у її крові 1,62 проміле алкоголю. 
Як стало відомо поліцейським, того вечора горе-мати зі співмешканцем були у гостях. Громадянський чоловік пішов раніше, а жінка «догострювалася» до такого стану, що просто не змогла дійти додому. Тепер лучанкою займуться правоохоронці та соціальні служби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися