Завдяки сміливим заявам прес-офіцера 14 ОМБР військовим бригади повчали виплачувати бойові
Волинь

Завдяки сміливим заявам прес-офіцера 14 ОМБР військовим бригади повчали виплачувати бойові

18 березня 2016, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

На початку лютого ми повідомляли про скандал навколо 14 окремої механізованої бригади. Тоді Владу Якушев – прес-офіцер військового формування, яке на сьогодні визнано одним з найкращих в Україні, відверто заявив про проблемні питання, які турбують його співслуживців. Зокрема він торкнувся й теми додаткових грошових винагород для військових за участь у бойових діях. У зв’язку з цим Влада Якушева тимчасово відсторонили від виконання службових обов’язків і відкликали у Генштаб ЗСУ. Нині він уже повернувся в розташування частини на Донеччину.  Але його труди не були марними. Міністр оборони Степан Полторак спрямував після заяв прес-офіцера перевірку в 14 ОМБР. І ось нещодавно 132 бійці 14 ОМБр, яка захищає Мар’їнку та Красногорівку, отримали перші «бойові» – по 1000 гривень.

Про це сам Влад Якушев повідомив ІА ZIK.

Перший пакет документів пройшов всі погодження та на рахунок бригади поступили перші гроші, обіцяні солдатам за день боїв у зоні АТО.

«Перша тисяча на карточках. Це означає, що процес отримання бойової тисячі відлагоджений і є надія, що найближчим часом ми отримаємо винагороду за решту боїв. Цікаво, як справи в інших бригадах, які також мали проблеми з отриманням цієї винагороди. Сподіваюсь, не тільки в нас питання зсунулося з мертвої точки», – повідомив начальник прес-служби 14 ОМБр, лейтенант Влад Якушев.

Як відомо, бійці 14 бригади дев'ятий місяць перебувають на нульовій лінії, та практично кожного дня ведуть бої з ворогом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися