Даніел Шауер з директором горохівської гімназії Володимиром Зінч
Волинь

Американський волонтер вчив волинських дітей англійської і три роки ходив до українського храму

15 липня 2016, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

За три роки, протягом яких американський волонтер Даніел Шауер за направленням українського представництва «Корпусу миру США» навчав англійської мови гімназистів Горохова, у нього з’явилося дуже багато друзів. Хоча за освітою він магістр права та бакалавр історії, проте цікавився звичаями, обрядами й традиціями волинського краю. Майже щонеділі Даніел ходив у Свято-Вознесенський храм УПЦ Київського патріархату, молився разом з його прихожанами.

– Даніел ставився до нас, як до своєї великої родини. Але закінчився контракт – і настала пора розлучатися. Далі Даніел працюватиме в одному з університетів Львова. На добру згадку ми подарували йому українську вишиванку. Одну він із повагою до всього українського купив сам, а тепер матиме дві вишиті сорочки, – розповів директор НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Володимир Зінчук.

Із «Корпусом миру США» школа-гімназія співпрацює вже 10 років. За оцінкою представництва «Корпусу миру США» в Києві, школа-гімназія за результатами співпраці – одна з кращих в Україні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися