ФК «Луцьк» почав новий сезон з поразки, а «Ковель-Волинь» лідирує у групі
Волинь

ФК «Луцьк» почав новий сезон з поразки, а «Ковель-Волинь» лідирує у групі

22 серпня 2016, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

Вчора відбувся другий тур футбольної першості України серед аматорів, де Волинську область представляють ФК «Луцьк» та ФК «Ковель-Волинь». Для лучан матч був дебютним, оскільки до першого туру не вдалося владнати деякі формальності, тож його зіграють пізніше. Через складну кадрову ситуацію в ФК «Волинь» цього року ФК «Луцьк» не зміг повноцінно сформувати склад з власних футболістів, натомість залучили футбольних талантів з інших областей. Лучани дебютували домашнім матчем з ФК «Львів», який у першому турі у Львові поступився ФК «Ковель-Волинь» з рахунком 1:2. А от цього разу львів’яни виявилися сильнішими. ФК «Львів» повів у рахунку на 37-й хвилині. Надзвичайно драматичною виявилася кінцівка матчу. Лучани зусиллями Ярошенка відігралися за шість хвилин до завершення ігрового часу, але на 87-й хвилині отримали гол у свої ворота пенальті.

Натомість ковельчани, які всерйоз налаштовані повернути професійний футбол у своє місто, здобули другу звитягу у турнірі. ФК «Ковель-Волинь» на виїзді розгромив «Чорків-Педуніверситет» з Тернопільщини. Волиняни Ліщук, Кашуба, Данилюк, Заліпа, М’якота відвантажили супернику п’ять сухих голів.

Після двох турів ФК «Ковель-Волинь» очолив турнірну таблицю першої підгрупи з максимальним очковим доробком і найкращою різницею м’ячів.

Наступної неділі у третьому турі першості відбудеться перше волинське аматорське дербі. ФК «Ковель-Волинь» прийме ФК «Луцьк». Матч відбудеться у неділю 28 серпня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися