ФК «Луцьк» та «Ковель-Волинь» заявилися на аматорський чемпіонат України
Волинь

ФК «Луцьк» та «Ковель-Волинь» заявилися на аматорський чемпіонат України

4 серпня 2016, 18:27
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Києві відбулися збори керівників аматорських футбольних клубів України, які планують заявити свої команди на національну аматорську першість. Зокрема, на зібранні побував генеральний директор ФК «Луцьк» Андрій Розтока. За його словами, клуб підтвердив свої наміри щодо участі у новому чемпіонаті, подавши відповідну заявку.

Також на зустрічі вирішили питання формату, в якому відбуватиметься аматорська першість. За основу прийняли другий проект. Відповідно до нього команди за регіональним принципом на дві групи по півтора десятка команд у кожній. ФК «Луцьк» зіграє у групі разом з іншою волинською командою «Ковель-Волинь».

До середи наступного тижня клуби мають подати заявки зі складом гравців та тренерів. Тоді ж остаточно визначиться і склад груп. Старт першості запланований на 13 серпня.

Серед загалу команд, які у боротимуться за путівки до другої ліги будуть тернопільська «Нива», харківський «Металіст» та сімферопольська «Таврія», яка базуватиметься у Херсоні.

Відзначимо, що нині ініціатива у просуванні бренду ФК «Луцьк» належить власнику ФК «Волинь», голові Волинської обласної ради, бізнесмену Ігорю Палиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися