Фото з архіву ФК
Волинь

ФК «Луцьк» зазнав другої поразки в аматорській першості України

1 травня 2016, 16:42
0
0
Сподобалось?
0

Вчора аматорський футбольний клуб «Луцьк» зіграв матч другого туру першого етапу аматорського чемпіонату України. Лучани завітали в гості до ФК «Малинськ» з одноіменного села Березнівського району Рівненської області. До речі, у березні минулого року товариську зустріч з ФК «Малинськ» провів ФК «Волинь». Тоді на стадіоні «Підшипник» у Луцьку команда Віталія Кварцяного перемогла 8:0. Хоча б мінімально повторити цей успіх ФК «Луцьк» не зміг. На стадіоні «Ліон» в Малинську, де виступає аж дві місцевих сільських команди, лучани поступилися з рахунком 1:2. Перший тайм зустрічі завершився внічию 1:1, проте у другій половині матчу господарі поля вирвали перемогу завдяки 11-метровому удару. Після двох турів ФК «Луцьк» посідає останнє місце у своєму квартеті. Нагадаємо, що результат, з яким завершить першість команда, не має значення для просування у напрямку професійного статусу клубу. Сама участь у першості дає право учасникам заявлятися у другу лігу українського професійного футболу.

Цікаво, що, попри провальний виступ в українській першості, ФК «Луцьк» продовжує громити суперників у чемпіонаті області. Так у середині тижня команда зіграла свій другий матч і з рахунком 9:0 перемогла на виїзді «Мар’янівку».

Уже наступних вихідних ФК «Луцьк» вперше має постати перед рідними уболівальниками. Вдома команда у рамках української першості прийматиме МФК «Житомир».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися