Луцьк забере свої маршрутки з приміських сіл
Волинь

Луцьк забере свої маршрутки з приміських сіл

29 вересня 2016, 17:17
5
-1
Сподобалось?
-1

Виконком Луцької міської ради змінив схеми руху чотирьох автобусів – маршрутки під номерами 22, 25, 30 і 32 більше не заїжджатимуть до найближчих сіл. Автобус №22, який заїжджав у Милуші, завершуватиме свій рейс на зупинці Лісництво. Маршрутка №25 не їхатиме у село Забороль, як це було раніше. Маршрут №30 не починатиметься на вулиці Володимирівській і закінчуватиметься на кільці на Дубенській без заїзду у Підгайці. Автобус №32 не заїжджатиме у Липини. Міський транспорт, який доставляв лучан до їхніх дачних масивів, кладовища у Гаразджі, працюватимуть без зміни маршрутів руху.

У міські раді таке рішення пояснили суперечками між міськими та приміськими перевізниками за заробітки. Дехто вбачає у такому кроці міської ради тінь адміністративної реформи. Як відомо, навколишні села висловилися проти об’єднання з Луцьком, тепер і місто не хоче відповідати за перевезення мешканців приміських сіл.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • і що як завжди постраджають прості люди , бо "блатні" як неїздили на маршрутках так і неїздять

    29 вересня 2016, 20:02
    Відповісти
  • Я
    Я

    Нічого нового і дивно. Як завжди, все "найкраще" для людей.А те, що жителі приміських сіл працюють в місті і платять податки у бюджет міста нікого не хвилює.

    30 вересня 2016, 09:24
    Відповісти
  • Ната
    Ната

    Ще б самі луцькі маршрутки переполовинили, а то дихати в місті нема чим! Понакуповувли смердовозів - тільки шум і сморід. Транспорту на вулицях міста забагато - хай би міська влада закупила більші автобуси і скороила кількість транспортних одиницб на маршрутах. А ще краще - запустила обіцяні електромартшрутки.

    30 вересня 2016, 15:45
    Відповісти
  • після такого в який раз можна переконатися,що за людей ніхто не думає,усі депутати...... думають тільки за себе а не за народ.маршут номер 22 завжди заповнений милушанами як зранку так і протягом дня)якщо його відмінять то на 22 НІХТО НЕ БУДЕ ЇЗДИТИ!!!!!!!!ТОМУ ЩО ДУЖЕ БАГАТО МАРШРУТОК ЇЗДИТЬ НА ЛІСНИЦТВО!"!!!!!!

    11 жовтня 2016, 21:30
    Відповісти
  • не сумніваюся,що це зробив романюк

    11 жовтня 2016, 21:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися