У Луцьку запрацював евакуатор
Волинь

У Луцьку запрацював евакуатор

9 жовтня 2016, 17:20
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку розпочали евакуацію транспортних засобів, якщо вони суттєво перешкоджають дорожньому руху. КП «Автопарксервіс» надав патрульній поліції спецавто з маніпулятором вантажною підйомністю 3,5 тони. Тобто є можливість евакуйовувати фактично всі транспортні засоби в цілодобовому режимі.

Як розповів директор КП Олександр Мартинюк, якщо патрульні бачитимуть необхідність евакуації, вони телефонуватимуть в кол-центр, звідки на місце направлятимуть евакуатор.  На місці складатимуть відповідний акт і направлятимуть автомобіль на штрафмайданчик по вулиці Ківерцівській.
Щоб забрати автомобіль, водій має прибути в Управління патрульної поліції, де на нього винесуть постанову за порушення ПДР. З цією постановою та доказом оплати він з’являється на штрафмайданчик, де також має внести оплату за евакуацію та тимчасове зберігання транспортного засобу. Лише після цього забере свій автомобіль.

Порядок евакуації транспортних засобів прописаний у постанові Кабміну від 17 грудня 2008: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1102-2008-%D0%BF

Тарифи затверджені у постанові Кабміну від 10 жовтня 2013:http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z1887-13 
Евакуація до 2 тон – 600 гривень, від 2 до 3 тон – 700 гривень, від 3 тон – 850 гривень. Зберігання: 1-7 доби – 120 гривень за добу, далі після 8 дня – 20 гривень за добу.

До речі, у Луцьку уже є перші авто, які евакуювали на штраф майданчик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися