Патрульна поліція Луцька стурбована станом доріг: зима помітно поруйнувала шляхову мережу
Волинь

Патрульна поліція Луцька стурбована станом доріг: зима помітно поруйнувала шляхову мережу

19 січня 2017, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

Лише від початку року сектор безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Луцька видав 17 вимог на департамент житлово-комунального господарства міської ради та КП «Луцьксвітло» – щодо ліквідації слизькості, встановлення або заміни дорожніх знаків, а також роботи світлофорних об’єктів.

Окрім того, видали 1 протокол за ч.4 ст.140 КУпАП на працівників дорожньо-експлуатаційної дільниці, які обслуговують дорогу у селі Струмівка, де нещодавно трапилась ДТП саме через слизьку дорогу. Протокол направили до суду, в разі позитивного рішення – на дільницю накладуть штраф. На цю ж дільницю видали припис, аби працівники посипали дорожнє покриття та забезпечили безпечний рух.

Управління патрульної поліції також звернулося до міської ради з інформацією про стан вулично-дорожньої мережі. У листі зазначено, що після несприятливих погодних умов утворилась значна ямковість та вибоїни, провали та осідання, на окремих ділянках дорожнє покриття практично зруйноване. В деяких місцях глибина вибоїн сягає 7-20 см, хоча, згідно з ДСТУ, не повинна перевищувати 4 см.
Усе це створює загрозу безпеці дорожнього руху, адже часто водії змушені виїжджати на смугу зустрічного руху та порушувати ПДР, уникаючи потенційної небезпеки для себе і своїх автомобілів. У першу чергу, це стосується доріг, де проходять маршрути загального користування: вулиці Мамсурова, Окружна, Ківерцівська, Ковельська, Володимирська, Червоного Хреста, Винниченка, Набережна, Рівненська та інші.
Відтак, Патрульна поліція рекомендує виділити кошти на ліквідацію ямковості та усунути недоліки, як тільки дозволятимуть погодні умови.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися