П’яний батько «бурштинового» прокурора з Рівненщини на Волині задавив жінку на очах в її малолітнього сина
Волинь

П’яний батько «бурштинового» прокурора з Рівненщини на Волині задавив жінку на очах в її малолітнього сина

1 лютого 2017, 05:09
0
0
Сподобалось?
0

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася 30 січня близько 20:00 у селі Княгининок Луцького району. Позашляховик «Субару Тиберика» збив 35-річну жінку, яка вела за руку 7-річного сина на узбіччі протилежної смуги руху. На жаль, постраждала, яка працювала вчителькою, померла. Страшний психологічний удар пережила дитина, на очах якої все і відбувалося. 7-річний хлопчик плакав над тілом матері.

Тим часом водія «Субару» не турбували моральні тонкощі, він намагався на авто втекти з місця пригоди. Затримали його водії маршрутних таксі, заблокувавши рух машини на дорозі, й викликали поліцію.

Кермувальником, який був п’яним, що і підтвердила експертиза у наркодиспансері, виявився волинський підприємець Володимир Боровик. Це батько затриманого влітку минулого року заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, якого підозрюють у причетності до бурштинової мафії. Свого часу прокурор хвалився своїми батьками, мовляв, ті дуже заможні, тому він може дозволити собі все, що завгодно, а у прокуратурі працює виключно за ідею.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися