Боєць пройшов 20 кілометрів безрезультатно намагаючись зупинити попутку
Волинь

Боєць пройшов 20 кілометрів безрезультатно намагаючись зупинити попутку

7 лютого 2017, 08:47
1
1
Сподобалось?
1

У неділю на Волині відпущений на кілька днів у відпустку боєць АТО пройшов слизькою трасою двадцять кілометрів, безрезультатно намагаючись зупинити попутний транспорт. Єдиними його супутниками були мороз та вітер. Як це не прикро, такий кричущий факт стався не на Донбасі, де ще досі нерідко до українських військових ставляться зневажливо, а на нашій рідній Волині.

Запримітив бійця, котрий просто підіймав руку, зачувши за спиною звук машини, лучанин Олександр Дроздов, який і розповів цю неприємну історію у «Фейсбуці». Боєць добровольцем пішов на фронт ще у 2014 році. За плечима у нього чотири контузії та кілька поранень різного ступеня складності. Чоловік на кілька днів приїхав у відпустку на рідну Волинь. Однак дістатися додому у Горохів виявилося непросто. Із Нововолинська, куди прибув автобусом, змушений був йти пішки далі. Олександр Дроздов підібрав його вже в Іваничівському районі. Як зізнався солдат своєму «рятівнику», всі його ігнорували, а маршрутки, мовляв, взагалі немає сенсу зупиняти, бо пільговика ніхто не хоче брати.

Як то кажуть, коментарі зайві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Бери на Автостанції пільговий квиток та їдь...а по дорозі водії маршруток не повинні зупинятися невідомо кому бо відповідають за небезпеку пасажирів.

    7 лютого 2017, 13:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися