У луцькому садочку на благодійному ярмарку збирають гроші на лікування дитини
Волинь

У луцькому садочку на благодійному ярмарку збирають гроші на лікування дитини

26 квітня 2017, 18:26
0
0
Сподобалось?
0

У луцькому дитячому садку №16 сьогодні розпочався дводенний благодійний ярмарок «Добро починається з тебе». Його організував колектив ДНЗ та батьки маленьких відвідувачів заради збору коштів для важко хворого хлопчика Сергія Масименка. На ярмарок батьки та колектив садочка приготували багато солодощів, інших домашніх смаколиків, речей ручної роботи. Також тут можна придбати різного роду сувеніри, іграшки, дитячі книжки.

Як розповіла директор ДНЗ №16 Валентина Федорук, подібний захід у садку відбувається вдруге. Попереднього року збирали кошти на потреби дітей загиблого у війську воїна. Нинішній рік присвятили збору коштів для Сергія Максименка. Колектив дитсадка у різдвяний період пройшовся Луцьком з колядою. Також батьки маленьких відвідувачів садка кидали кошти у благодійні скриньки, розміщені у кожній групі. Кошти виручені на ярмарку додадуть до раніше зібраних і передадуть мамі Сергійка.

Сергійко Максименко народився недоношеним – на 6 місяці вагітності з вагою 980 грамів. Дитина кілька років дуже багато встигла пережити – реанімації, шість операцій, більше 20 наркозів та постійні реабілітації. Лікарі поставили дитині діагноз: гідроцефалія, яка зумовила затримку стато-кінетичного та психо-мовного розвитку. Шанс на одужання є, тільки не вистачає коштів на проходження реабілітацій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися