До смертельного ДТП з мотоциклістом причетна дружина відомого волинського ковбасника
Волинь

До смертельного ДТП з мотоциклістом причетна дружина відомого волинського ковбасника

19 травня 2017, 21:40
0
-1
Сподобалось?
-1

Як ми повідомляли, 15 травня у Луцьку в районі вулиці Львівської поблизу автостанції №2 сталася автопригода зі смертельними наслідками. 33-річний лучанин Роман Кушнір на мотоциклі «Сузукі» врізався у кросовера «Тойота». Не минуло й доби, як від отриманих травм мотоцикліст помер у реанімації Луцької клінічної лікарні.

Як інформує видання ВолиньPost, за кермом «Тойоти» була дружина В’ячеслава Хорошенка, якому, зокрема, належить ТМ «Хороший смак» та виробництво ковбасних виробів. Жінка їхала з цеху, який розташований саме на вулиці Львівській.

Очевидці аварії розповіли, що після ДТП жінка зателефонувала і на місце події, як це часто буває, приїхала «група підтримки» з 3-4 чоловіків. Однією з їхніх дій був огляд найближчих будівель на наявність відеокамер. Вони навіть нібито спілкувалися з власниками будівель, на яких знайшли таке спостереження. Можливо, це є збігом, але на наступний день виявилося, що в одній з них на той момент камери не були підключенні до зберігаючих пристроїв.

Вночі у міську клінічну лікарню, де перебували родина та друзі Романа Кушніра, привезли на швидкій дружину В’ячеслава Хорошенка. Лікарі повідомили, що в неї стався інсульт, а за тиждень до аварії жінка пережила мікроінсульт. Крім того, розповідають, ніби після реєстрації жінка через один з чорних виходів залишила лікарню.

У лікарні підтвердили, що 16 травня жінку госпіталізували з інсультом. Більше інформації в закладі відмовилися надати, посилаючись на лікарську таємницю. Зокрема й про те, чи жінка залишалася на стаціонарі чи вже виписана.

Ці та інші фактори дають підстави родичам та друзям Романа Кушніра підозрювати, що винним у аварії можуть визнати саме його. А для дружини волинського бізнесмена вже буцімто готують «пом’якшувальні обставини».

У прокуратурі кажуть, що від початку розслідування здійснюють процесуальний нагляд та говорять про те, що будуть працювати об’єктивно і діятимуть згідно законів. У поліції повідомили, що за фактом аварії розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, зокрема, призначили низку експертиз.

«ВолиньPost» зазначає, родину Хорошенків не в перше згадують в одному реченні зі словом «аварія». Середній син бізнесменів збив на смерть людину на вулиці Ковельській в Луцьку, але за грати так і не потрапив.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися