У Нововолинську поліція оперативно розкрила крадіжку відеокамер
Волинь

У Нововолинську поліція оперативно розкрила крадіжку відеокамер

1 березня 2018, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

У Нововолинську із фасаду магазину викрано 6 камер відеоспостереження. Поліцейські протягом декількох годин встановили особу зловмисника та вилучили викрадене. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, -повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 28 лютого, на екстрену лінію «102» волинської поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 39-річного жителя Нововолинська. Чоловік розповів, що невідома особа викрала з фасаду магазину у Нововолинську 6 камер відеоспостереження. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

За лічені години оперативники встановили особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Викрадені камери вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки, поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися