«Вкрала сало на День закоханих»: на Волині жінку посадили на п’ять років
Волинь

«Вкрала сало на День закоханих»: на Волині жінку посадили на п’ять років

30 жовтня 2023, 09:47
0
0
Сподобалось?
0

На Волині молоду жінку посадили на п’ять років за крадіжку сала у День закоханих. Жінка, що випила, вкрала на автостанції в Ковелі у чоловіка, що спав поруч, а поліції її здали товариші по чарці.

Про це розповідає сюжет телекомпанії “Аверс”.

27-річна жінка святкувала на лавці автостанції День закоханих у компанії трьох знайомих. На сусідній лавці дрімав п’яний чоловік, при ньому була сумка з кількома кілограмами сала та спеціями. Коли він прокинувся, то виявив, що сало вкрали і заявив у поліцію.

Правоохоронці вийшли на товаришів по чарці жінки. Вони розповіли, що їхня знайома кілька разів кудись відходила, а потім повернулася з грошима та пакетом сала, яке вони продали та купили пляшку міцного напою.

Ковельський суд на підставі цих свідчень виніс вирок.

Адвокат жінки стверджувала, що свідчення людей, які самі мали проблеми із законом та були п’яні, приймати на віру не можна. Швидше за все, вони свідчили проти її підзахисної, щоби уникнути відповідальності. Але прокурор вважав, що свідчення надійні.

“Три свідки твердо зазначили, що жінка принесла чорний пакет із продуктами харчування. І бачили гаманець у її руках із банківськими картками, з якого, як сказав один зі свідків, дістала 500 гривень”, – наголосив прокурор Роман Грицюк.

“Призначити покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі на підставі ч. 1 ст. 71 КК України, частково приєднавши невідбуту частину покарання за вироком Ковельського міськрайонного суду від 13 червня 2022 року, та остаточно визначити відбування покарання у вигляді 5 років та 2 місяців позбавлення волі. – виніс вердикт суддя Віктор Гапончук.

Засуджена заявила, що нічого не крала.

“Ми тоді, так, випивали спиртні напої на автостанції, я тоді була сильно напідпитку – я заснула на лавочці. Поки я спала, ну… я не знаю, що вони там робили. А вони всі кажуть, що це я. Я цього не робила”, – сказала вона.

Проте суд не взяв до уваги її виправдання.

Цікаво, що жінка перебувала на випробувальному терміні за крадіжку товарів із супермаркету, тому й отримала значний вирок за новим звинуваченням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися