У 27 об’єктах з масовим перебуванням людей перевірили стан протипожежної безпеки
Волинь

У 27 об’єктах з масовим перебуванням людей перевірили стан протипожежної безпеки

25 квітня 2018, 12:42
0
0
Сподобалось?
0

24 квітня 2018 року провели 27 позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей, що розташовані на території Волинської області, - повідомляє управління ДСНС України у Волинській області.

На усіх перевірених об’єктах – загальноосвітніх та дошкільних закладах та в навчально-виховних комплексах Рожищенського, Ковельського, Старовижівського, Локачинського, Горохівського та Камінь-Каширського районів – зафіксовано відсутність автоматичної пожежної сигналізації. Крім того, відсутня система блискавкозахисту загальноосвітній школі Топільне Рожищенського району, у старому навчальному корпусі навачально-виховного комплексу села Вербка Ковельського району, в загальноосвітніх школах сіл Лютка та Комарове Старовижівського району, дитсадку «Сонечко» села Нуйно Камінь-Каширського району.

Дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином у Ковельській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3 імені Лесі Українки, загальноосвітніх закладах сіл Облапи та Городище Ковельського району та села Маковичі Турійського району, в дитсадках села Секунь Старовижівського району, села Колпитів Локачинського району, села Нуйно Камінь-Каширського району, а також у загальноосвітніх закладах сіл Шклинь, Галичани, Лобачівка та у місті Берестечку на Горохівщині.  

Недостатньовогнегасників у загальноосвітній школі села Комарове Старовижівського району, в дитсадках «Льонок» та «Сонечно» села Нуйно Камінь-Каширського району, а в школах сіл Шклинь та Лобачівка Горохівського району не проведено технічне обслуговування наявних первинних засобів пожежогасіння.

Співробітники ДСНС перевірили протипожежний стан районної лікарні селища Цумань Ківерцівського району. З’ясувалося, що усі відділення лікарні не обладнані системою протипожежного захисту, дерев'яні конструкції покрівлі потребують вогнезахисної обробки, а будівля терапевтичного відділення не обладнана пристроями від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.

За результатами перевірок 26 керівників та посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися