Луцьк попрощався з Георгієм Ольховським
Волинь

Луцьк попрощався з Георгієм Ольховським

26 серпня 2018, 20:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 26 серпня, у Луцьку провели в останню дорогу  військовослужбовця, старшого лейтенанта Георгія Ольховського, який загинув у ніч на 23 серпня від ворожої кулі снайпера на Луганщині.
Заупокійне богослужіння відбулося у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Владика Михаїл у промові після молитви сказав: «Наш Герой сьогодні зібрав усіх наш і вчергове звертається до нашого серця, нашого розуму. Бо він казав: «Я ще повернуся в український Крим. Адже звідти він був родом. Ви тільки вдумайтеся в ці слова... Кращих Господь кличе швидше на небо, вони виконують свою місію блискавично. Герої для нас ніколи не помруть».

На Театральному майдані відбулася громадянська панахида. Попрощатися з Георгієм Ольховським прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими, а також ті, хто відчував обов’язок, схиливши голову, подякувати Героєві за те, що власним життям відстоював наш мир. Секретар Луцькради Григорій Пустовіт передав дружині загиблого Віті Миколаївні орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, яким її чоловіка нагороджено посмертно Указом Президента України Петра Порошенка від 23 серпня 2018 року.

Домовину з тілом загиблого Героя  траурною ходою пронесли проспектом Волі, а потому перевезли на міське кладовище у селі Гаразджа, де похоронили на Алеї почесних поховань.

Старший лейтенант Георгій Ольховський був військовслужбовцем 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Чотири роки він захищав територіальну цілісність України на її східних рубежах. Уродженець Сімферополя, Георгій мріяв звільнити Крим і знову побачити його українським.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися