Росіяни непомітно накопичують сили на одному з полігонів у Білорусі (фото)
Волинь

Росіяни непомітно накопичують сили на одному з полігонів у Білорусі (фото)

17 січня 2023, 12:38
0
-1
Сподобалось?
-1

З’явилися свіжі супутникові знімки полігону «Лепельский» у Вітебській області Білорусі – одного з пунктів дислокації солдатів ЗС РФ на території Білорусі.

Їх опублікувала біллоруська редакція radiosvaboda. Фото 6 січня зробила компанія Planet Labs.
Відомо, що на полігоні з жовтня 2022 року розміщена одна з груп солдат зС РФ. У грудні сюди перекинули з РФ 13 танків Т-72Б3 . Ще одним підтвердженням присутності росіян на цьому полігоні є позачергова перевірка боєготовності ЗС РБ, яка проводилася в середині грудня. Тоді  підрозділи 19 бригади, яка тут і базується, не використовували для навчань свій полігон.

На свіжих фото можна помітити не менше 150 одиниць техніки. Це вантажівки КамАЗ і Урал, БМП, а також танки Т-72Б3. Є два польових табори загалом на 50 палаток.
Поруч з полігоном – залізнична станція « Заслоново». На знімку 6 січня тут видно два ешелона з військовою технікою. У першому – 6 вагонів і 31 платформа з технікою, у другому 4 вагона і 11 платформ.
Рядом з самим полігоном знаходяться також гаражі, біля яких стоїть ще до десяти БМП. Можна припустити, що і в самих гаражах також знаходиться техніка ЗС РФ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися