У білорусі педофіл підмовив 11-річну дівчину вбити свою матір
Світ

У білорусі педофіл підмовив 11-річну дівчину вбити свою матір

28 вересня 2023, 09:33
0
0
Сподобалось?
0

У Мінську 11-річна дівчина намагалася вбити свою матір, завдавши їй кілька ударів молотком по голові. Згодом виявилося, що до вбивства її підмовив 20-річний педофіл, з яким дівчинка тривалий час підтримувала інтимні стосунки.

Подробиці цієї справи повідомляє Belsat з посиланням на білоруських правоохоронців.

Як свідчать матеріали кримінальної справи, в серпні 2022 року неповнолітня мешканка білоруської столиці познайомилася із 20-річним хлопцем у соцмережі, кілька місяців вони переписувалися, а потім зустрілися. Під час зустрічі дівчинка збрехала, що їй 15 років.

Після першого побачення парубок почав схиляти школярку до інтимних стосунків, часом застосовуючи фізичну силу. Торік у листопаді вони зустрілися у квартирі дівчинки, і тоді домагання парубка зауважила її мати, яка несподівано повернулася додому.

Згодом жінка сама зустрілася із залицяльником своєї доньки, показала йому її документи, щоб він переконався, що їй лише 11 років. Але це не спинило педофіла. Ба більше, він почав погрожувати школярці, що розправиться з нею, якщо вона обірве стосунки, а потім запропонував їй убити свою матір.

В березні цього року дівчинка погодилася на вбивство. Вона дочекалася, коли мати прийде додому, підійшла до неї ззаду і завдала їй декілька ударів молотком по голові. На щастя, удари не були смертельні, жінка вибігла до під’їзду і покликала на допомогу.

Тим часом її донька втекла з дому. Її знайшли в кімнаті гуртожитку, де проживав 20-річний педофіл. Чоловіка затримали правоохоронці, його звинувачують за трьома статтями Кримінального кодексу Республіки Білорусь.

11-річну дівчинку не притягуватимуть до відповідальності, оскільки вона не досягла відповідного віку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися