У Луцьку судили афериста, який «кинув» на великі гроші двох нардепів
Волинь

У Луцьку судили афериста, який «кинув» на великі гроші двох нардепів

11 травня 2023, 13:07
1
-1
Сподобалось?
-1

Після засідання Апеляційного суду Волинської області набрав законної сили вирок Луцького міськрайонного суду щодо Івана Братченю, якого засудили за шахрайства. Чоловік заробляв на амбіціях політиків посісти керівну державну посаду.

На засіданні апеляційного суду побували журналісти ТРК «Аверс».

Першою жертвою Івана Братчені став волинський нардеп Борис Загрева. Цей епізод почався ще у 2015 році. Аферист представився депутату членом закритої масонської ложі, яка нібито має серйозні важелі впливу й обрала Бориса Загреву на місце прем’єр-міністра України. За вступ у цю могутню організацію «масони» просили сплатити внесок. Пізніше, у 2016 році Загрева, перед «призначенням на посаду», також заплатив за відправку на навчання в Америці й за зустріч з Ротшильдами. Загалом ця гра обійшлася політику у 135 тисяч доларів, в результаті він отримав від Івана Братчені перстень (не дорогоцінний) від нібито тієї самої впливової масонської ложі й на цьому все.

Пізніше на ту саму туфту з призначенням, Ротшильдами й масонами купився інший нардеп – Олександр Клименко. Тільки цього разу послуги коштували 150 тисяч доларів.

Останній акорд у цій справі було відіграно у 2020 році. Усю ту ж саму схему, тільки уже на 200 тисяч доларів, зірвали волинські правоохронці.

Суд першої інстанції засудив Івана Братченю до семи років позбавлення волі. Його захист подав апеляцію, вважаючи цей вирок занадто жорстким і хотів «відбити» останній епізод від справи. Натомість потерпілі й сторона звинувачення подали зустрічну апеляцію, в якій вимагали збільшити строк. Апеляційний суд Волинської області вирішив залишити у силі перше рішення Луцького міськрайонного суду.

;t=6s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • українка
    українка

    так вони суки кинули ую Україну

    13 травня 2023, 21:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися