У МВС проситимуть збільшити штат ДАІ у Луцьку
Волинь

У МВС проситимуть збільшити штат ДАІ у Луцьку

9 липня 2014, 12:42
0
1
Сподобалось?
1

Місто Луцьк відчуває дефіцит працівників Державтоінспекції. У деяких віддалених районах міста, таких як ДПЗ, наряди ДАІ взагалі рідкість. Одночасно у Луцьку працює не більше двох екіпажів. Якщо ж трапляється кілька ДТП одночасно, місто взагалі залишається, так би мовити, без прикриття.

Як розповів в. о. начальника відділу ДАІ з обслуговування Луцька Віктор Главічка, правоохоронці звернулися з цією проблемою до міської ради. Тепер разом ініціюватимуть звернення до МВС аби там дозволили збільшити особовий склад підрозділу. За останні роки він неодноразово скорочувався. Віктор Главічка також розповів про своє бачення реформування ДАІ на прикладі Луцька. На його думку, найлогічнішим було б перепідпорядкувати міський відділ Державтоінспекції місцевим органам влади. Тоді вони могли б самі регулювати численність підрозділу, знаючи потреби міста.

До речі, вчора Віктор Главічка пройшов громадські слухання на посаду начальника Луцького ДАІ. Тепер він сам і громадськість чекають на рішення про затвердження його на посаді.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися