Запоріжанин організував канал постачання наркотиків у виправну колонію на Волині
Волинь

Запоріжанин організував канал постачання наркотиків у виправну колонію на Волині

13 липня 2023, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

Організував наркобізнес 36-річний житель Запоріжжя, який відбував покарання за скоєння майнових злочинів у Маневицькій колонії. До протиправної діяльності він залучив двох земляків.

Про це повідомили у Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Запоріжці у своєму регіоні купували метадон, метамфетамін, марихуану, PvP, ретельно маскували «товар» у речі, засоби гігієни або продукти харчування та з метою конспірації відправляли посилки товаришеві на імена інших засуджених. Отримувач вживав заборонені речовини особисто та збував іншим наркозалежним ув’язненим.

Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, «чорнові» записи, автомобіль, згортки та зіп-пакети з наркотичними засобами, пігулки, шприци, електронні ваги, банківські картки та інші речові докази.

Запоріжанина, термін відбування покарання якого майже сплинув, конвоювали до Запоріжжя. Йому та його спільнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Третій зловмисник перебуватиме під домашнім арештом.

Попередньо затриманим інкримінують злочин, передбачений ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися