У Луцьку військові збирали гроші на авто і дрон
Волинь

У Луцьку військові збирали гроші на авто і дрон

15 грудня 2023, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку військові із Кам'янського Дніпропетровської області влаштували виставку військових трофеїв, аби зібрати гроші на автівку та дрон для Збройних сил України.

У пересувній експозиції лучанам показали бронежилети, шоломи, використані гільзи та стенд із фотознімками зі передової, розповів Суспільному військовий-волонтер Андрій Мазур.

"Збираєм кошти, купуємо автівки, квадрокоптери за кордоном, там набагато дешевше. На особистому прикладі знаємо, що хлопцям потрібно. Автівка і квадрокоптер — це розмінні монети", — зазначив Андрій Мазур.

Зі слів ініціатора акції: разом з побратимом тричі їздили обласними центрами України і збирали гроші на потреби військовослужбовців.

Перехожий Павло Скшетуський каже: задонатив у скриньку, що є на вуличній виставці, бо певен — допомагати армії — обов'язок кожного.

"Я сам теж роблю, буржуйки варимо по вихідним, грошима помагаємо, машини купляємо, всі що роблять, хтось воює, хтось на місці робить", — говорить лучанин.

Марії Кобиць — 83. Жінка розповіла: зупинилася біля фотостенду, бо переживає за сина, який зараз на передовій.

"З першого дня мій син пішов добровільно. Вони зібрались хлопці такі. Я кажу – сину, він каже: "мамо, треба всім іти", — каже пенсіонерка.

Зі слів Андрія Мазура, 15 грудня волонтери разом із військовими поїдуть у місто Рівне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися