На Волині допомагали ухилянтам укладати фіктивні шлюби з жінками з інвалідністю
Волинь

На Волині допомагали ухилянтам укладати фіктивні шлюби з жінками з інвалідністю

8 квітня, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України викрила на Волині чергову схему організації нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Місцеві перевізники домовлялися про фіктивні шлюби ухилянтів з жінками з інвалідністю. Про це повідомили в СБУ у Волинській області.

За даними правоохоронців, волинські перевізники шукали вразливих жінок з інвалідністю І та ІІ групи і переконували їх одружуватись з невідомими чоловіками за гроші.

Правоохоронці затримали одного з перевізників під час отримання 12 тис. доларів. За цю суму мешканець Камінь-Каширського організував фіктивний шлюб між 32-річним призовником та 51-річною жінкою з інвалідністю.

Затриманому перевізнику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Організація незаконного переправлення осіб через державний кордон із корисливих мотивів). Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Перевізнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися