На Волині чоловіки влаштували «бойкот» російському бензину — заправилися і відмовилися платити
Волинь

На Волині чоловіки влаштували «бойкот» російському бензину — заправилися і відмовилися платити

8 серпня 2014, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вранці розгорівся конфлікт на автозаправці «Лукойл» у селі Піддубці Луцького району. Четверо чоловіків, заправившись бензином, відмовились за нього платити, мотивуючи тим, що у такий спосіб «бойкотують» російський товар.

На місце виїжджали правоохоронці, спецпризначенці, а також група швидкого реагування «Самооборони Майдану Волині». Про інцидент розповів один з керівників громадського формування Богдан Климчук.

«Сьогодні о 4.30, разом із групою швидкого реагування Самооборони Волині виїхали по виклику депутата Віктора Прокопчука на заправку «Лукойл», що в Піддубцях . Проблема була наступна, четверо чоловіків відмовлялися платити за пальне та вели себе агресивно. Один з чоловік, до того ж пред'явив посвідчення громадського формування. Виїхавши на місце, де розібралися із ситуацією, вияснили, що дійсно один із чоловіків пред'являв посвідчення «Варти порядку» та що хлопці таким чином хотіли провести бойкот російським товарам в Україні», - написав у Фейсбук Климчук.

Коли чоловіки зрозуміли, що їхні справи кепські, а їхній «протест» тягне на кримінал, то все ж погодилися заплатити за пальне.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік, який демонстрував посвідчення «Варти порядку», не є її членом. У цьому Богдана Климчука запевнили у «Варті порядку» Луцька.

https://www.youtube.com/watch?v=YnPR53JuWQc&feature=share


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися