У Луцьку День Незалежності під знаком жалоби — ховали бійця «Айдару»
Волинь

У Луцьку День Незалежності під знаком жалоби — ховали бійця «Айдару»

24 серпня 2014, 23:02
0
0
Сподобалось?
0

24 серпня лучани відзначали 23-ю річницю української незалежності під знаком трауру. У кафедральному соборі Святої Трійці другий день поспіль відспівували полеглих у боях з терористами волинських героїв. У неділю Луцьк прощався з бійцем батальйону «Айдар» 35-річним Сергієм Климчуком.

Він був членом козацького стрілецького братства і великим патріотом. Пройшов обидва Мадани - 2004 і 2014 років. Коли північний сусід розпочав неприкриту військову агресію проти України Сергій Климчук теж не зміг всидіти вдома - записався добровольцем у батальйон територіальної оборони «Айдар».

На громадську панахиду, яка відбулася на Театральному майдані Луцька, попри рясний дощ, яким небо ніби оплакувало загиблих за Україну героїв, зібралося чимало лучан. Співчуття рідним загиблого висловили й боєць батальйону територіальної оборони «Айдар» Олексій Мельник, голова Асоціації стрілецьких братств Віктор Федосюк, старійшина Асоціації стрілецьких братств (Львів) Всеволод Іськів,  хорунжий полку Чорних запорожців Закерзоння Олександр Стець.

Усі учасники жалобного заходу спільно виконали Державний Гімн України.

Після завершення громадянської панахиди домовину з тілом загиблого перевезли на кладовище у село Гаразджа, де він й був похоронений на Алеї почесних поховань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися