Київський патрульний про відрядження у Ковель: «Форму та білизну випрати не має де, помитись не має де, на харчування грошей не має»
Волинь

Київський патрульний про відрядження у Ковель: «Форму та білизну випрати не має де, помитись не має де, на харчування грошей не має»

12 березня 2018, 07:42
0
-1
Сподобалось?
-1

3 лютого у Ковелі урочисто відкрили міський відділ патрульної поліції. Наразі особовий склад ще до кінця не сформовано, адже набрано лише частину від необхідної кількості патрульних. Тож до Ковеля відкомандирували копів з Луцька, а також з інших міст, зокрема три десятки з Києва.

Один зі столичних патрульних – Валентин Каленіченко – обурився умовами відрядження до Ковеля. Про проблеми він розповів на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Нам пообіцяли, що умови проживання будуть хорошими. Але, прибувши на місце, ми були шоковані! Заселили нас в один з корпусів колишнього санаторію, який з початку 90-х років минулого сторіччя стояв закинутий, а зараз перебуває на реконструкції (вочевидь, мова йде про санаторій «Турія» - ред.). Сам санаторій декілька років назад був переданий Луцькому військовому ліцею, пара корпусів якого відреставровано і зараз тут навчаються діти. Фото, які я додаю, не передають той жах і відсотків на 20. Температура в кімнатах не перевищує +15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки, двері в кімнатах не зачиняються, відсутні замки, в коридорі протяги, про санвузол я взагалі мовчу. Телефонний зв’язок тут працює через раз, про Інтернет я взагалі мовчу. Також нам обіцяли виплатить авансом добові аж по 60 гривень за добу, але так і не виплатили. Форму та білизну випрати не має де, помитись не має де, на харчування грошей не має! Так от, в яких умовах ми тут живемо, так і будемо працювати, або взагалі не будемо! Мотивуйте нас далі! І ще... не забудьте в черговий раз нам нагадати про корупційні ризики!», - написав Валентин Каленіченко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися