Олег Ляшко у Луцьку дарував пенсіонеркам троянди
Волинь

Олег Ляшко у Луцьку дарував пенсіонеркам троянди

17 жовтня 2018, 17:57
0
0
Сподобалось?
0

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побував у Луцьку з робочим візитом. Він відвідав Луцький геріатричний пансіонат, адже вже тривалий час його команда ним опікується. Для потреб закладу виділили 800 тисяч гривень. За сприяння керівника Радикальної партії на Волині Володимира Кравценюка та керівника фракції Радикальної партії у Волинській обласній раді Юрія Ройка визначили обсяг робіт, які необхідно виконати, щоб пенсіонерам було комфортно жити у пансіонаті. Провели капітальний ремонт прального корпусу, частково закупили нове обладнання. І це лише маленька частинка з цих великих добрих справ, які вдалося зробити персоналу завдяки підтримці Олега Ляшка і його команди. Не лише працівники, а й громадяни похилого віку, ветерани війни та праці, інваліди, які постійно тут проживають зібралися в актовій залі, щоб поспілкуватися з політиком. Зрозуміло, що людей у такому віці турбують проблеми соціального питання. Народний депутат вислухав їхні проблеми та пообіцяв підтримку. Він зазначив, що боротиметься за повернення безкоштовного лікування, підвищення пенсій та зарплат, не допустить, щоб державу роздирали на шматки зсередини чиновники-злодії.

– Наша команда добивається, щоб у держбюджеті на наступний рік зарплата була не менше шести тисяч гривень, а мінімальна пенсія – три тисячі, – наголосив народний депутат.

Поспілкувавшись з мешканцями геріатричного пансіонату Олег Ляшко розчулив жіноцтво оригінальним подарунком: кожній пенсіонерці подарував по по троянді. Бабусі навіть сльози витирали, бо, як зізналася одна, їй ніколи квіток не дарували, а тут сам народний депутат вручає!

Подробиці візиту Олега Ляшка у Луцьк читайте в газеті «Вісник+К».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися