Перші кроки юних волинян  у доросле життя - за підтримки шефів з ДФС
Волинь

Перші кроки юних волинян у доросле життя - за підтримки шефів з ДФС

30 травня 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

У день останнього дзвоника випускники Люблинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» Ковельського району  отримали фінансову допомогу від колективу волинських фіскалів, -інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

Така посильна допомога з особистих коштів працівників  територіальних органів ДФС у Волинській області впродовж багатьох років надається  дітям школи-інтернату,  позбавлених батьківської опіки та піклування.

Окрім грошової допомоги, з ініціативи профспілки працівників територіальних органів ДФС у Волинській області з нагоди свят вихованці Люблинецької школи-інтернату отримують необхідний спортивний інвентар, солодощі.

 «Історія наших гарних стосунків з педагогічним колективом та вихованцями підшефної Люблинецької школи-інтернату налічує понад десятиліття. Щороку ми намагаємося надати посильну допомогу як найменшим вихованцям, так і тим дітям, хто робить перші кроки у доросле життя. Для дітей, які залишаються в стінах школи, цього року ми подбали про спортивний інвентар, а випускники отримали посильну фінансову допомогу», - розповів заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області  Сергій Кондратюк.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися