Волинські католики святкують Воскресіння Господнє
Волинь

Волинські католики святкують Воскресіння Господнє

1 квітня 2018, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Свято Воскресіння Господнього християни західного обряду відзначають сьогодні- 1 квітня. З цієї нагоди у Луцьку в костелі святих Петра і Павла відбулася пасхальна месса, -інформують Волинські новини.
Служба розпочалася з ходи, якою віряни пройшлися вулицями Старого міста, та продовжилася  у костелі. Єпископ Луцької дієцезії Віталій Скомаровський побажав присутнім вірянам радісних свят.
«Сьогоднішня присутність наших братів з греко-католицької церкви та представників влади є виразом братської любові, уваги, тому дуже вдячний їм за це. Для всіх нас бажаю радісних свят. Ми з нетерпінням очікуємо,коли до нас приєднаються наші східні брати і сестри, аби на повні груди прославляти воскреслого Господа. Бажаю вам, брати і сестри, бути свідками любові воскреслого Христа та свідчити про це іншим людям», - сказав у вітальному слові до прихожан єпископ.

Напередодні Великодня за західним обрядом у костелі Іоакима і Анни  у Володимирі-Волинському теж відбулося святкове богослужіння. Нагадаємо, торік Пасха сбіглася у часі і у католиків, і у православних. Її святкували 16-го квітня.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися