Житомирщина

Мати загиблого бійця АТО на військовому кладовищі піймала крадійку

11 листопада 2016, 22:09
0
0
Сподобалось?
0

Шокуюче повідомлення надійшло з Житомирщини. На військовому кладовищі в обласному центрі мати загиблого бійця АТО спіймала жінку, яка крала штучні квіти.

Заплакана мати саме виходила з цвинтаря. Вона зранку прийшла на могилу сина й засиділася до обіду. Врешті, попрощавшись думками з дитиною, попрошкувала до виходу. Але серце не відпускало, тож оглядалася ще і ще. Раптом в поле зору попала незнайома жінка. Матері героя подумалося, що це якась бідачка пішла зібрати солодощі, що приносять рідні на могили бійців. Та незнайомка присіла коло однієї могили – і це насторожило. Коли жінка до неї наблизилася, побачила, як та похапцем ховає щойно вийняті з землі штучні квіти. Тож схопила крадійку й давай вести до камер, що встановлені на кладовищі, аби зафіксували її обличчя.

Що та не просилася відпустити, присягалася, що не має на хліб, ож зважилася на крадіжку, матір героя була невблаганною Потім злодійка стала пропонувати гроші. Врешті свідки інциденту викликали правоохоронців. Виявилося, що затримана промишляє на кладовищах не вперше. Її вже відпускали під «щире каяття»… Цього разу активісти пообіцяли контролювати хід справи.

Джерело: Житомир.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися