Світ

Рідні загиблих російських солдатів виходять на протести, а живі вояки зумисне завдають собі каліцтв, щоб їх не відправили на війну на Донбас

17 листопада 2014, 22:35
0
1
Сподобалось?
1

 

Російська правозахисниця Олена Васильєва повідомила, що росіяни завдають собі умисних травм, щоб не їхати воювати в Україну, а рефрижератори щоразу вивозять до півсотні тіл загиблих.
«Я називала цифру 4500 (загиблих російських найманців, - Ред.) і вона виправдана. За останній тиждень мені наші військові сказали, що я занижую цю цифру в рази і що 7000 мінімум. Говорили, що в кожному рефрижераторі, що виходить з України, складається до 50 тіл. Досить посадити людину в Ізвариному, щоб вона підрахувала кількість загиблих у цій війні», - сказала правозахисниця.
За її словами, рідні солдатів, що воюють в Україні, починають виходити на акції протесту, але російські ЗМІ не висвітлюють таку тему. Зокрема, в Ленінградській області.

Також, Васильєва повідомила. що виплати, обіцяні Росією за участь у братовбивчій війні, не виплачуються, а росіяни масово намагаються завдати собі травм, щоб не їхати в Україну. 
«Настрій у військовослужбовців один - воювати ніхто не хоче. Люди, які зараз намагаються ухилятися від цих закликів, навіть ноги собі ламають, опіки термічні роблять, щоб потрапити в лікарню і не потрапити в Україну», - зауважила Васильєва.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися