Найманець-бізнесмен з Росії прозрів, воюючи на Донбасі, що йому хочеться відстоювати незалежність України у добровольчих батальйонах (аудіо)
Світ

Найманець-бізнесмен з Росії прозрів, воюючи на Донбасі, що йому хочеться відстоювати незалежність України у добровольчих батальйонах (аудіо)

18 квітня 2015, 14:21
0
0
Сподобалось?
0

Російський підприємець Бондо Доровських, який займався нафтовим бізнесом, а потім працював у московській будівельної компанії, вирішив відправитися добровольцем на схід України. Він був переконаний, що їде воювати з фашизмом, мовляв, Донбас – форпост оборони Росії.

Доровських взяли в бригаду «Призпак» Олексія Мозгового, потім він воював на території «ДНР». Але, опинившись в Донбасі, Бондо Доровських виявив, що там відбувається зовсім не те, про що він чув з телеканалу «Росія 24». Зокрема він наводить діалоги з мешканцями захоплених бойовиками українських населених пунктів, з яких для себе з’ясував, що люди зовсім не бояться української армії і навпаки нажахані бандами «ополченців». Також найманець розповів, що місцевих бойовиків використовують як гарматне м'ясо. У них немає нормальної зброї, екіпірування і засобів захисту. Тоді як російські найманці забезпечені усім. Усвідомивши, що пропаганда його обдурила, Бондо Доровських повернувся до Росії. «Все так перевернулося в голові, що хочеться вступити до лав нацбатальонов України, щоб відстоювати їх незалежність», - заявляє колишній «ополченець».

Про те, що він побачив на сході України, Бондо Доровських розповів «Радіо Свобода».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися