Білорусь стягнула артилерію і ракетні війська до кордону з Україною
Світ

Білорусь стягнула артилерію і ракетні війська до кордону з Україною

5 лютого 2016, 10:20
0
0
Сподобалось?
0

Білорусь проводить масштабні командно-штабні навчання з участю ракетних військ і артилерії. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства країни.

Навчання проводяться в районах, які розташовані вздовж українсько-білоруського кордону в Гомельській і Брестській областях держави.

«Відповідно до плану підготовки ракетних військ і артилерії в навчальному році з 3 по 5 лютого в білоруському Поліссі проводиться командно-штабне навчання з ракетними військами й артилерією збройних сил», — йдеться в повідомленні.

Особливістю цих навчань став «значний просторовий розмах їх проведення, а також спільне застосування різнорідних сил і засобів у єдиному задумі».

До участі в навчанні залучаються комплекси тактичних ракет «Точка-У», реактивні системи залпового вогню «Смерч», «Ураган» і «Белград», далекобійні гаубиці «Мста-Б». Всього в навчанні будуть задіяні до 270 одиниць техніки і понад 800 чоловік особового складу.

Для задіяних військових частин це завершальний етап польових виходів, у ході яких ракетники й артилеристи провели планові заняття з бойової підготовки, завершили злагодження та підготовку до виконання майбутніх завдань.

За даними прес-служби, всі військові частини вже змінили звичні їм полігони і зайняли вихідні райони з навчання. Для участі в навчанні військових частин здійснили багатокілометрові марші та пересування комбінованим способом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися