Для Леніна збудували… вівтар сатани
Світ

Для Леніна збудували… вівтар сатани

6 листопада 2022, 16:22
0
2
Сподобалось?
2


Чи знаєте ви, що у центрі «православної» москви стоїть вівтар сатани? Це мавзолей, у якому лежить забальзамоване тіло вождя пролетаріату Володимира Леніна. Споруда була збудована за усіма канонами поклоніння темним силам. Так прагнули замінити російську православну релігію новим культом. Втовкмачували: релігія радянської людини – марксизм, Ленін – Бог.            І комуняцькі «мощі» для поклоніння зробили.

Спроєктував і мавзолей, й іконостас Києво-Печерської лаври

Автор цієї обителі зла – архітектор Олександр Щусєв, який до революції перебував на службі у Священного синоду, будував храми та проєктував іконостас церкви в ім’я Успіння Богоматері у Києво-Печерській лаврі! Йому поставили завдання створити символ радянської влади. Його підвалиною став зіккурат – ступінчаста піраміда. Вона лежала в основі пергамського вівтаря, котрий ще має другу назву «вівтар сатани».

У III столітті до нашої ери у місті Пергам (південь Туреччини) був величезний вівтар, де відбувалися найбільші людські жертвопринесення. Вважалося, що це сприяє процвітанню держави, яка в той час була однією з найсильніших в економічному та культурному плані. Не випадково пізніше це місце отримало прив’язку до диявола, бо жертвами язичників стали тисячі невинних людей. От Щусєв вирішив скопіювати ідею – перенести вівтар сатани у москву і зробити його місцем культового поклоніння. А тіло Леніна – противника і преслідувача церкви – стало прототипом святих. До речі, несиметричний виступ, який був і в Пергамському вівтарі, у мавзолеї використали як трибуну, на якій вожді любили приймати паради.

Ілліч забирає енергію в кожного, хто йде до нього

Щоб ви розуміли, з чим маємо справу: саме про Пергамський вівтар казав Іоанн Богослов у своєму «Одкровенні», змальовуючи видіння, у якому Ісус Христос звертається до Ангела Пергамської церкви: «Знаю справи твої і що ти живеш там, де престол сатани, і що містиш ім’я Моє, і не зрікся віри Моєї навіть у ті дні, у які у вас, де живе сатана...»

Ось таку штуку побудували комуністи для свого ідола. Забальзамувавши тіло Леніна, мумії не випадково надали певної форми: ліва рука витягнута вперед (для того, щоб забирати енергію у відвідувачів), а права стиснута в кулак. Мільйонні натовпи людей, яких в обов’язковому порядку возили «на екскурсії» до москви, проганялися через вівтар сатани, віддаючи йому свою енергію, підтримуючи життя «імперії нечистої сили».

Гітлер теж захоплювався вівтарем зла

Є версія, що для підсилення темних сил під скляним саркофагом поховані частини тіл жертв. Зокрема у мавзолеї можуть лежати голови ритуально вбитого царя та цариці, а також голови ще двох невідомих людей, убитих влітку 1991 року – часу чергової «передачі» влади.

Сама кремлівська стіна також перетворена на грандіозну гробницю. Старовинний ритуал, що належить до магії смертної сили, полягав у тому, щоб для зміцнення фортеці в стіни замуровувати людей, часто живих. Мовляв, душі небіжчиків стерегтимуть її надійно. Навколо кремля не випадково стільки різних цвинтарів.

До речі, Пергамський вівтар сатани був обов’язковим атрибутом нацистів. Його модель стояла на камінній полиці в кабінеті Гітлера. Якось один з радянських офіцерів навіть сплутав статуетку з московським мавзолеєм Леніна.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися