Онук Сталіна назвав керівників Росії «лиходіями»
Світ

Онук Сталіна назвав керівників Росії «лиходіями»

28 січня 2015, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

Онук Йосипа Сталіна, Євгеній Джугашвілі, розкритикував політику президента Росії Володимира Путіна, засудив війну з Україною і окупацію Криму. Він назвав політичну еліту Кремля «лиходіями», які обманюють росіян.

Про це він розповів в інтерв'ю британському виданню Daily Mail.

На думку Джугашвілі, поведінці російського президента бракує «здорового глузду», і він більше уваги приділяє своєму іміджу, ніж політиці, пише сайт «Крим. Реалії».

«Що він робить? Які цілі він перед собою поставив? Узяв і посварив нас з рідною нам нацією, з Україною. Що за лідери у нас зараз? У нас немає розумних керівників, тільки лиходії», – сказав він.

Онук Сталіна також засудив окупацію Криму російськими військовими. На його думку, якщо вже Росії був такий потрібний півострів, повертати його варто було б не силою, а юридично.

«В крайньому випадку, можна було купити півострів. Можна ж було щось зробити, а не силою відбирати територію. Тепер вони говорять про Малоросію. Часи вже не ті. Вже 21 століття, а методи наших лідерів залишаються старими. Чому це відбувається?», – не розуміє Джугашвілі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися