Комплексна допомога при захворюваннях печінки
Актуально

Комплексна допомога при захворюваннях печінки

12 квітня 2021, 12:07
0
0
Сподобалось?
0

Люди зі скаргами на біль і важкість у правому підребер'ї, відсутність апетиту, нудоту і відчуття гіркоти в роті – часті гості й у лікаря, й в аптеці.

Нічого дивного: за даними ВООЗ, у світі більше 2 мільярдів людей страждають на захворювання печінки і жовчовивідних шляхів. Їх поширеність коливається від 12,5 до 58,2%, а в осіб старше 60 років порушення жовчовивідних шляхів зустрічаються з частотою приблизно 26,6%. При цьому патологія «молодшає», тобто діагностується у все більш ранньому віці.

Весною потреба в якісному гепатопротекторі зростає, оскільки зараз печінка знаходиться в максимально чутливому стані. Саме в цю пору року легко визначити, чи вона здорова.

Адже печінка першою реагує на різку зміну раціону або скорочення споживання їжі (актуальна ситуація у лютому-березні, коли великий піст співпадає з гонкою дієт напередодні пляжного сезону).

Не краще почуваються й жовчовивідні шляхи та жовчний міхур, порушення в роботі яких провокує прийом незвичних страв, рясні святкові столи перед або після тривалих дієтичних обмежень, зловживання солодощами, нарешті, велика кількість хімічних домішок у продуктах харчування.

У весняний період такі проблеми зустрічаються досить часто. Тож, потрібний препарат, що сприятиме покращенню стану й печінки, й жовчовивідних шляхів.

Оптимальним вибором для корекції симптомів з боку гепатобіліарної системи є ГЕПАХЕЛС – рослинний гепатопротектор, до складу якого входять 11 активних компонентів: лікарських рослин, амінокислот і вітамінів групи В.

Разом вони забезпечують гепатопротекторну, жовчогінну, сечогінну та детоксикаційну дію.

ЗАПИТУЙТЕ ГЕПАХЕЛС В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА

АБО ЗА ТЕЛ.:  (044) 592-15-29,  (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні - ПП «Хелсівей», м.Київ, тел. (044) 592-15-29 www.healthyway.com.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися