Зустрічаємо весну в Європі – ідеї для автотуризму
Актуально

Зустрічаємо весну в Європі – ідеї для автотуризму

16 січня 2023, 21:59
0
0
Сподобалось?
0

Новорічні свята залишилися позаду, а щоденні сірі дні набридли? Тоді саме час вирушити у весняну подорож європейськими містами на машині, адже так збільшується можливість побачити більше прекрасного в короткі терміни. Виїжджаючи з країни головне не забути, що для перетину кордону обов'язково потрібна зелена карта, а ідеями чудового відпочинку поділимося ми.

Іспанія

Навесні вразить заповідник Альпухарра – тут на схилах гір, розкотистих долинах розпускаються мигдальні дерева. Дивлячись на красу створюється відчуття, що ви перебуваєте у фантазійному світі. Місце, де земля виконана з ніжно-рожевих пелюсток, ефектно контрастує на тлі яскраво-синього неба.

Нідерланди

Країна прославилася тюльпанами, тут з 20 березня до 20 травня є унікальна можливість відвідати королівський квітковий парк у місті Ліссі, що біля Амстердаму. Квіти розпускаються цілими каскадами фарб, щорічно вражаючи красою мільйони людей.

Велика Британія

Не шукаєте тривіальностей? Тоді Green Travel радить відвідати міста, котрі знаходиться на південному сході Англії – Гілфорд або Дартмур. Тут пагорби національних парків вразять природною красою незайманої природи. Загалом можна пройтися стежками численними англійськими лісами. Ви здивуєтеся квітковому килиму з пелюсток тріпотливих на вітрі дзвіночків різних відтінків, від ніжно блакитного до яскраво фіолетового.

Весна в Чехії

Найкраще місто для весняної автомобільної подорожі – Прага. Сприятливі умови дають змогу не поспішаючи об'їздити всі визначні пам'ятки, вдихнути аромати дерев й кущів, що розквітають, помилуватися незвичною архітектурою та милими невеликими будинками. У місті щорічно проходять музичні фестивалі та народні святкування.

Німеччина

Якщо ви маєте біометричний паспорт і є не прострочена в подорожі зелена карта, лише витративши кілька годин їзди автомобілем, можна переміститися з Праги до Дрездена. Унікальна архітектура в поєднанні з каскадами квітучих рослин вразять неймовірними краєвидами й колористикою, створеною магноліями, що розпустилися, рододендронами і гамамелісом. Але не тільки природою привабливе німецьке місто, тут щовесни відбувається безліч культурних подій – фестивалі музики, паради пароплавів, середньовічні святкування, найбільші ярмарки.

Квітуча Австрія

Хочете побувати в казці, підкріпитися енергією природи та душевністю неметушливого міста? Ласкаво просимо до Відня! Околиці підкорять не лише визначними пам'ятками, культурними цінностями та архітектурою, а й легендарним Віденським лісом, який навесні потопає у цвітінні. Окремої уваги заслуговує сад Бурггартен зі своєю прекрасною природою та неймовірним Будинком метеликів із тропічними дивовижними комахами та рослинами.

Звісно, і в Україні багато неймовірних місць, не кажучи про те, що кожне подвір'я навесні потопає у квітах і зелені, але ж завжди хочеться побачити щось новеньке й незвичайне, чи не так?


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися