У Нововолинську сталося ДТП за участю депутата Волинської обласної ради
Кримінал

У Нововолинську сталося ДТП за участю депутата Волинської обласної ради

28 грудня 2014, 21:10
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько першої годині ночі на об'їзній Нововолинська, недалеко від «козлячого» парку. За останній місяць це вже третя автопригода в районі, цього разу не розминулися «Тойота» й «Ауді».

Поспілкуватися з очевидцями та правоохоронцями вдалося кореспонденту «Нововолинського інформаційного порталу».

Незадовго до пригоди очевидці бачили «Тойоту» на одній із міських вулиць: авто «носило» то вліво, то вправо. Водій «Ауді» (який рухався в бік автостанції) розповів, що хотів повернути на АЗС «Укрнафта», а далі нічого не пам'ятає.

Двоє пасажирів знаходяться в Нововолинській міській лікарні, один з них - у важкому стані. Водіїв працівники ДАІ відвезли на медичне обстеження, коментувати подію на місці правоохоронці не захотіли. Горе-депутат теж усіляко уникав камери.

За кермом «Тойоти» перебував колишній перший заступник головного податківця області, чинний депутат обласної ради Андрій Тимейчук. Разом з колегою він повертався з полювання.

Як нам повідомили власні джерела у правоохоронних органах, обидва водії перебували в стані алкогольного сп'яніння. Хто винен у ДТП - наразі невідомо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися