У Луцьку школярі обікрали квартиру на 335 тисяч гривень
Кримінал

У Луцьку школярі обікрали квартиру на 335 тисяч гривень

28 січня 2015, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Четверо луцьких дев’ятикласників, дізнавшись від подруги, яка мимоволі обмовилася, що в квартирі, де вона мешкає з бабусею, зберігається чимала сума грошей, вирішили їх вкрасти. Уже заа кілька днів, замість того, щоби піти до школи, хлопці зранку зустрілися поблизу будинку знайомої. Попередньо зловмисники придбали в аптеці хірургічні рукавички, аби не залишити на місці злочину відбитків пальців. Одного школяра залиши «на шухері». Ще двоє підсадили іншого однокласника, аби той заліз до будинку через квартирку. Хлопчина знайшов схованку і прихопив із собою 167 тисяч гривень та 13200 доларів США, інформує прес-служба СЗГ УМВС України у Волинській області.

Викрадене «добро» неповнолітні зловмисники розділили між собою. Гроші витратили на розваги, придбали мотоцикл та скутери.

Луцький міськрайонний суд за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Українипризначив чотирьом неповнолітнім покарання – три, два з половиною та два роки позбавлення волі. Суд присудив стягнути із неповнолітніх та їх законних представників на користь потерпілої сторони по шістдесят дві з половиною тисячі гривень матеріальної та по п'ять тисяч гривень моральної шкоди з кожного.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися