На Волині шахраї, прикриваючись Майданом, намагаються «кришувати» бізнес
Кримінал

На Волині шахраї, прикриваючись Майданом, намагаються «кришувати» бізнес

26 червня 2014, 12:21
2
1
Сподобалось?
1

В Україні, на жаль, не поодинокі випадки, коли різного роду авантюристи, прикриваючись позиціями Майдану, намагаються збагатитися. Як не прикро, але не виключення у цьому плані і Волинь. Про це розповів керівник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. Люди, представляючись активістами самооборони, «Правого сектору», «Автомайдану» вирішують свої фінансові питання. Такі дії кидають тінь і на роботу міліції. Тож Петро Шпига звернувся до мешканців області з проханням оперативно повідомляти про такі факти. Шахраї і люди з кримінальним минулим, користуючись ситуацією, займаються вимаганням коштів, погрозами, пропонують «дах» для бізнесу.

Петро Шпига розповів, що перед вступом на посаду, він провів зустрічі з активістами громадських формувань. Було досягнуто домовленості, що всі будуть діяти на благо краю і у межах закону. Інші методи будуть розцінюватися як правопорушення і отримають відповідну оцінку.

Водночас Петро Шпига закликав громадян повідомляти і про неправомірні дії самих правоохоронців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • справедлива
    справедлива

    о да, правий сектор на Волині розгулявся, з автоматами по лісах, погрожують, вказують що говорити, замість того щоб на схід поїхати і там себе показати вони тут міняють керівників, вимагають з них відкатів, просто жах що тепер робиться

    26 червня 2014, 12:41
    Відповісти
  • Вірно
    Вірно

    Ці громадські формування "Самооборона", "Автомайдан" вже достала. Хто їм дав право міняти керівників. Бачиш но посад захотілося. Хочеш іди працюй, але з низу до верху, а не зразу на готове заскочити захотів. Хоробрість свою показуй на сході. Міліція молодці давно пора з цим безчинством покінчити.

    26 червня 2014, 17:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися