Бренд DaDa: підгузки та косметика для малюків*
З перших уст

Бренд DaDa: підгузки та косметика для малюків*

22 вересня 2020, 17:34
0
0
Сподобалось?
0

Турботливі батьки завжди прагнуть купити для своїх малюків найкраще. Полиці магазинів заповнені продукцією різних марок і часом буває непросто розібратися в цьому різноманітті. Важливо знайти варіант, що забезпечує певний баланс між фінансовими витратами та якістю виконання. У цій статті ми розповімо про продукцію польської марки DaDa, яка широко представлена ​​на сайті інтернет-магазину Панама https://panama.ua/brand/151890/.

Знайомимося з компанією та її асортиментом

Основою каталогу цього бренду є підгузки, які входять такі основні лінійки:

   · Little One. Це моделі для найменших. Для виготовлення застосовуються м'які матеріали, які делікатно контактують зі шкірою. Комфортне прилягання та фіксацію забезпечують еластичні боковини.

   · Extra Care. Характерна особливість – подовжений шар для розподілення та потрійні липучки. Індикатор вологості зміною кольору сигналізує про необхідність заміни підгузка.

   · Extra Soft. Оновлена ​​серія розрахована на дітей вагою від 4 до 25 кг. Всі моделі мають високий рівень адсорбції та надійно утримують вологу всередині протягом 12 годин. Після оновлення лінійки підвищилася еластичність, тепер вироби краще прилягають, але не обмежують свободу рухів.

   · Pantsy. Лінійка складається з одноразових трусиків, які рекомендуються до використання в процесі поступового переходу до горщика. Завдяки якісним липучкам і високій еластичності легко знімаються та одягаються, причому, робити це можна багаторазово.

Всі моделі мають класичну структуру та складаються з декількох шарів, що відповідають за всмоктування, утримання випорожнень і перетворення їх у гранули. Для профілактики попрілостей застосовується просочення на основі алое вера.

З 2011 року підгузки DaDa проходять незалежне тестування в Інституті матері й дитини (Варшава). Перевірка передбачає аналіз рівня поглинання, а також ряд дерматологічних показників. Компанія залучає педіатрів і вчених для участі в розробці нових продуктів, а також для удосконалення окремих варіантів. Вони надають рекомендації по підбору сировинних матеріалів, вносять пропозиції щодо оновлення каталогу. Цей виробник активно співпрацює з блогерами із різних країн, які тестують продукцію та діляться отриманими результатами.

Підгузки ДаДа неодноразово визнавалися в Польщі кращим продуктом року у своїй категорії товарів. У 2016 році бренд отримав премію за оригінальне оформлення пакування, а лінійка дермокосметики та вологі серветки визнані кращою пропозицією для дітей на думку польських батьків.

Вологі серветки цієї марки, завдяки присутності в складі просочення хлоргексидину, мають вираженою антисептичну дію. Всі вироби не ароматизовані та поміщені в пакування різної місткості (наприклад, 60, 72 або 120 шт.). У формулу лосьйону також входять екстракт ромашки, алое вера, вітамін Е.

Косметична лінійка марки DaDa складається з продуктів для гігієни шкіри та волосся, а також поживних і зволожувальних кремів і лосьйонів. Для виготовлення використовуються такі складові:

   · Бетаїн (амінокислота, похідна гліцину). Інгредієнт отримують в результаті перероблення соку цукрового буряку. Входить до складу продуктів для волосся, а також кремів. Справляється з виконанням цілого ряду завдань – полегшує розчісування пасом, загоює дрібні пошкодження, заспокоює покриви, підтримує нормальний водний баланс шкіри.

   · Натуральні олії. Розгладжують поверхню, захищають від шкідливого впливу зовнішніх факторів, знімає запалення, живить волосся та надає йому блиск.

   · Гліцерин. Пом'якшує огрубілі ділянки, перешкоджає втраті вологи, підвищує сумісність інших компонентів і посилює їх ефективність.

   · Оксид цинку. Залежно від формули й призначення засобу, може бути активним інгредієнтом або використовується як допоміжна речовина. Забезпечує захист від шкідливого впливу ультрафіолету, а також застосовується для зняття запалень і видалення надлишків вологи.

Вся продукція бренду виконана відповідно до європейських норм і користується заслуженою довірою батьків з різних країн. Компанія поширює свою продукцію через спеціалізовані дитячі магазини та великі аптечні мережі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися