На Волині розширять найбільший прикордонний пункт пропуску
З перших уст

На Волині розширять найбільший прикордонний пункт пропуску

10 листопада 2021, 16:54
0
1
Сподобалось?
1

Під час візиту на Волинь заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм обговорив з головою обласної ради Григорієм Недопадом, заступником голови ОДА Ігорем Чуліпою та нардепом В’ячеславом Рубльовим перспективи розбудови міжнародного пункту пропуску «Ягодин». Також на зустрічі були присутні голови громад, на території яких розташовані пункти пропуску.

Григорій Недопад зазначив, що через пункт пропуску «Ягодин» проходить 50% товаровантажів з України в Європу і дуже важливо збільшити його пропускну спроможність. Особливо це актуально для вантажного транспорту, який, чекаючи на свою чергу, може очікувати перетину кордону по дві доби

– Втрачається дорогоцінний час, бізнес несе збитки. Тому область зацікавлена, і місцева влада усе робитиме для того, щоб «Ягодин» ставав сучаснішим та комфортнішим, – наголосив Григорій Недопад.

Зі свого боку Мустафа Найєм запевнив, що для Міністерства інфраструктури розбудова МАПП «Ягодин» – у пріоритеті,мовляв це підтверджує й те, що другий рік поспіль на Волині триває модернізація автошляху міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Під час зустрічі обговорили і актуальне для Волині питання облаштування постійного пішохідного переходу «Адамчуки-Збереже».

Народний депутат В’ячеслав Рубльов зазначив, що навколо нього, як зі сторони України, так і зі сторони Польщі, сформована необхідна інфраструктура для комфорту туристів. Народний депутат переконаний, що пішохідний перехід, робота якого продовжуватиметься з червня по серпень, позитивно вплине на розвиток громад з обох сторін кордону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися