Черговий програш киян: Динамо поступився Ренну з рахунком 0:1
З перших уст

Черговий програш киян: Динамо поступився Ренну з рахунком 0:1

20 жовтня 2022, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

У той час, як французи утримують статус переможців протягом останніх 9 поєдинків у турнірах, команда Луческу на груповому етапі все ще без очок і поступалася кожною грою першого кола Ліги Європи. Судячи з того, які коефіцієнти були представлені БК Melbet, такий результат зустрічі був цілком очікуваним, особливо якщо уважно вивчити останні програші ігри киян.

Що відбувалося на полі між "Ренном" та "Динамо"

Уже на третій хвилині французи почали виявляти свій професіоналізм, коли Забарному вдалося заблокувати удар Калімуендо. Нещерета зумів вистояти перед 17-річним Дезіре Дуе та відбити атаку активного Калімуендо. На 11-й хвилині гравці "Динамо" зробили першу спробу забити гол, до якого довго готувався Циганков, але блок захисника надійно захистив ворота суперників, і французький воротар навіть не сіпнувся. Французи перейшли до жорсткішої гри, і незабаром лівий захисник киян отримав дуже болючий удар, який припав на коліно. Незважаючи на спробу Буріжо відправити м’яч у дальній нижній кут, його старання провалилися і він схибив.

Незабаром професійному воротареві "Ренна" довелося трохи побігати завдяки потужному 35-метровому удару Гармаша. Через те, що французи не встигають зіграти в м'яч, усі удари припадають на киян, тож незабаром ренці отримують жовту картку.

Центральною фігурою зустрічі стає Гармаш, він грає на лівому фланзі, де намагається виграти всі дуелі, а в момент атак переміщається до центру, чим завдає неприємностей супернику.

Французи переходять до серій атак, і незабаром Калімуендо виводять у штрафний майданчик, натомість лівий захисник Мелінга, скориставшись порожнечею в центральній частині перед периметром, пробив з невеликим промахом. За рахунок швидкості реакції ренців, Циганков та Сидорчук не встигли пробити. Біля "володінь" Нещерета надто часто став з’являтися Мелінг, але зусиллями Гармаша та командного підстрахування небезпечні ситуації нічим не закінчуються. Київський голкіпер зумів вчасно відреагувати на рикошет м'яча від Шепелєва, запущеного Буріжо.

Кияни пропустили можливість відкрити рахунок у процесі додаткового часу першого тайму, адже м’яч, прострілений Циганковим, лише прокотився вздовж воротарської лінії, а завершити виконану комбінацію не було кому.

Уже на початку другого тайму французи зуміли відкрити рахунок завдяки півзахиснику Крістоферу Ву, який зміг відірватися від захисників "Динамо" під час подачі кутового та переграти Нещерета.

Незважаючи на спробу Луческу покращити показники команди шляхом заміни майже половини складу запасними, дива так і не сталося. Хоча наприкінці зустрічі була можливість зрівняти рахунок, Караваєв пустив м'яч поруч зі штангою.

Зараз "Динамо" знаходиться на останньому місці в Лізі Європи, але якщо вони зуміють перемогти у майбутніх двох зустрічах, їм вдасться пробитися далі.

Вивчити прогнози майбутніх зустрічей "Динамо" та уточнити його шанси на успіх можна на порталі https://betauth.com/uk/. На його сторінках міститься багато корисної для беттерів інформації, з якою можна ознайомитись безкоштовно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися