Петро Порошенка запропонував своїй партії висунути на посаду прем’єра Арсенія Яценюка
Політика

Петро Порошенка запропонував своїй партії висунути на посаду прем’єра Арсенія Яценюка

1 листопада 2014, 09:31
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Петро Порошенко запропонував фракції «Блоку Петра Порошенка» висунути від майбутньої коаліції на посаду Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це повідомила прес-служба Президента.

Виступаючи на установчому засіданні майбутньої фракції «Блоку Петра Порошенка» у новому парламенті, Глава держави привітав новообраних депутатів із переконливою перемогою на виборах. Він зазначив, що «Блок Петра Порошенка» матиме найбільшу кількість депутатів у новообраній Верховній Раді.

Говорячи про перспективи формування нового Уряду та розподілу сил у парламенті, Президент закликав до об'єднання, і не лише політиків, а всієї країни. Глава держави зазначив, що більшість новообраних народних депутатів від блоку пропонували висунути на посаду Прем'єр-міністра кандидатуру Володимира Гройсмана. «Це є визнанням ефективності його роботи на посаді Віце-прем'єра та у напрямку реалізації реформ. Однак сьогодні країна має об'єднатися», - заявив Президент, додавши, що саме тому він запропонував членам майбутньої фракції блоку висунути від майбутньої коаліції на посаду Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Президент також наголосив, що коаліційна угода, за прикладом європейських країн, повинна мати конкретний характер, має містити детальні кроки майбутнього Уряду та народних депутатів і має стати програмою їхніх дій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися