Фізіотерапевт англійців порадів на славу, але передчасно.
Спорт

Англія-Італія: пекельна спека, галюцинації і травматична радість англійців

15 червня 2014, 16:02
0
0
Сподобалось?
0

Лідери групи «D» з'ясовували стосунки під час пекельної спеки, але таки порадували цікавим футболом.

Англія-Італія - 1:2

Голи: 0:1 - Маркізіо (35), 1:1 - Старрідж (37), 1:2 - Балотеллі (52).

Англія: 1. Харт, 3. Бейнс, 5. Кехілл, 6. Ягелка, 2. Джонсон, 14. Хендерсон (Вілшир, 73), 19. Стерлінг, 4. Джеррард, 9. Старрідж (Лалана, 79), 11. Велбек (Барклі, 63), 10. Руні.

Італія: 12. Сірігу, 4. Дарміан, 15. Барцальї, 20. Палетта, 3. Кьєлліні, 16. де Россі, 6. Кандрева (Пароло, 78), 23. Верратті (Мотта, 59), 8. Маркізіо, 21. Пірло, 9. Балотеллі (Іммобіле, 72).

Не зважаючи на те, що зараз за календарем у Бразилії зима, проте вона дуже відрізняється від того, що ми звикли розуміти під цим словом. Грати командам довелося за пекельної спеки. Зважаючи на неї команди більше грали від оборони. Але розмірений темп тривав лише до першого голу італійців. Далі футбол став відкритішим. Буквально одразу англійці вирівняли становище. Масажист збірної Англій Гарі Левін так радів голу у ворота збірної Італії, що його довелось виносити зі стадіону. У лікаря підозрювали перелом стопи. Щоправда, медики констатували, що операції напевне можна уникнути, адже у запального масажиста лише серйозний вивих. Для Левіна мундіаль завершився - замість нього прибуде масажувати «левів» інший.

На початку другого тайму італійці знову вийшли вперед і відійшли до своїх воріт, давши можливість добряче випбігатись суперникам.

Півзахисник збірної Італії Клаудіо Маркізіо, який став автором першого гола у матчі, розказав, що від спеки у нього часом починалися галюцинації.

«Було дуже важливо перемогти. Особливо в такій обстановці, коли кліматичні умови виявилися складними. У якісь моменти у мене навіть почалися галюцинації через спеку. Але збірна Італії проявила характер. Ми відмінно провели матч і добули заслужену перемогу", - розповів Маркізіо.

https://www.youtube.com/watch?v=21YvcJreNww


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися