Багатообіцяюча Боснія так і не розкрилася
Спорт

Багатообіцяюча Боснія так і не розкрилася

22 червня 2014, 13:52
0
0
Сподобалось?
0

Після багатообіцяючого футболу у матчі з Аргентиною усі чекали, що Боснія побореться за вихід з групи F. Але проти нігерійців балкарці виглядали блідо і тепер можуть пакувати валізи. Був приємний момент і для вболівальників «Волині» - вони могли поспостерігати за дебютом на ЧС Міхеля Бабатунде.

Нігерія - Боснія і Герцеговина - 1:0

Гол: 1:0 - Одемвінгіе (29).

Нігерія: 1. Еньєама, 2. Йобо, 5. Емброуз, 7. Муса (23. Амеобі, 65), 8. Одемвінгіе, 9. Еменіке, 10. Мікел, 13. Ошаніва, 17. Оназі, 18. Бабатунде (3. Узоеньї, 75), 22. Омеруо.

Боснія: 1. Бегович, 4. Спахич, 7. Бешич, 8. П'янич, 10. Місімович, 11. Джеко, 13. Муйджа, 15. Шунич, 16. Лулич (23. Саліхович, 58), 18. Медуньянін (14. Сушич, 64), 20. Хайрович (9. Ібішевич, 57).

У відборі до ЧС Боснія та Герцеговина відзначалася саме результативністю в атаці. Але у вирішальному матчі проти Нігерії Джеко і компанія на себе не були схожі. Практично увесь ігровий час контролювали хід поєдинку нігерійці. До речі у складі африканців дебютував Бабутунде, який виступає за «Волинь». В цілому, він був корисним і провів на полі 75 хвилин.

Матч не обійшовся без суддівського скандалу, який теж вплинув на долю Боснії. На 21-й хвилині Джеко забив чистий гол, але боковий арбітр показав офсайд. А вже на 29-й хвилині у матчі був забитий вирішальний гол. Його автором став Одемвінге. При цьому не врятував свою команду голкіпер балканців - Бегович пропустив м'яч проміж ніг.

https://www.youtube.com/watch?v=jcZcnnbg_hU

https://www.youtube.com/watch?v=s7F4y4dmLig

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися