Понад сорок ударів Бельгія втілила всього у два голи
Спорт

Понад сорок ударів Бельгія втілила всього у два голи

2 липня 2014, 06:13
0
0
Сподобалось?
0

Заключний матч 1/8 фіналу теж не минув без додаткового часу та валідольного фіналу. Справжнім героєм поєдинку став голкіпер американців Ховард, але його героїзму виявилося замало.

Бельгія - США - 0:0 (2:1 - у додатковий час)

Голи: 1:0 - де Брюйне (93), 2:0 - Лукаку (105), 2:1 - Грін (107).

Бельгія: 1. Куртуа, 2. Алдервейрелд, 4. Компані, 5. Вертонген, 6. Вітсель, 7. де Брюйне, 8. Феллайні, 10. Е. Азар (22. Шадлі, 111), 14. Мертенс (11. Міральяс, 60), 15. ван Буйтен, 17. Оріджі (9. Лукаку, 91).

США: 1. Ховард, 3. Гонсалес, 4. Бредлі, 5. Беслер, 7. Бізлі, 8. Демпсі, 11. Бедойя (16. Грін, 105+2), 13. Джонс, 19. Зусі (18. Вондоловскі, 72), 20. Кемерон, 23. Джонсон (2. Єдлін, 32).

Якщо відверто, то великої інтриги у цьому поєдинку не було. Прогнозовано бельгійці домінували протягом усього матчу, практично не даючи можливості американцям перевести подих. Збірна США зіграла, напевно, свій найгірший матч на Мундіалі. Єидиний, хто заслуговує лише на гарні слова голкіпер американців Тім Ховард. За одну гру він зробив стільки, скільки у середньому воротарі роблять за три матчі. «Червоні дияволи» понад сорок разів били по його воротах, подали понад півтора десятка кутових. Прізвище Ховард від коментаторів матчу лунало частіше ніж прізвища усіх інших футболістів США разом узятих. За 90 хвилин основного часу бельгійцям так і не вдалося пробити цю стіну - м'яч постійно влучав то у руки то у ноги голкіпера, бився в каркас воріт. Самі ж американці за цей же період мали лише один гарний момент. І був він незадовго до фінального свистка, Вондоловсі з метрів восьми запустив кулю вище воріт. Якби гравець зіграв точніше, це була б жахливо несправедлива поразка Бельгії. Натяк європейці зрозуміли і з перших хвилин додаткового часу заграли ще активніше. Вже на 93-й хвилині «червоні дияволи» були попереду - Ховард нарешті вичерпав усі резерви «сейвів» на цей вечір. На останній хвилині першого доданого тайму Лукаку подвоїв перевагу європейців. У другій 15-хвилинці гра була на зустрічних курсах і американцям вдався гол престижу.

Бельгія пройшла у чвертьфінал, де на неї очікує Аргентина. Оскільки латиноамериканці нині, м'яко кажучи, не сяють, то у «червоних дияволів» є гарні шанси здолати їх.

https://www.youtube.com/watch?v=2U5kwt9NIzQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися